100VEB A6

100% van eigen bodem!

Het beste uit de Koninklijke 500

Radio 2 ontdekt met ‘De Koninklijke 500’ lijst hoe groot dit landje is als het gaat om onze eigen artiesten en hun muziek! En dat nu ook live in het theater. De grootste Engels- en Nederlandstalige hits en de mooiste liedjes uit 75 jaar muziek van Nederlandse bodem.

Een heerlijke avond meezingen, de ogen wat vochtig bij mooie herinneringen en volledig uit je bol gaan! Dat staat het publiek allemaal te wachten bij 100% Van Eigen Bodem!
Het beste uit het repertoire van Golden Earring, Boudewijn de Groot, Tiësto, Hazes, Bots, Danny Vera, Krezip, Doe Maar, Herman Brood, Snelle, Anouk, en natuurlijk heel veel meer.
100% Van Eigen Bodem staat ook voor de grote taalverscheidenheid van ons land. Waar de internationale klappers Engelstalig zijn, kent de achtertuin vele pareltjes in de streektaal. Schud even met je mouw en artiesten als Skik, Normaal, Harry Jekkers, Rowen Hèze en Tineke Schouten rollen er in een oogwenk uit!

Van oh oh Den Haag naar een stoffig Amerikaans landweggetje, waar ‘Radar Love’ uit de speakers galmt van een roestige four-wheel drive, maar net zo makkelijk tovert dit gezelschap Hocus Pocus van Focus tevoorschijn.


Tommie Christiaan en Shirley Daisy Spoor zijn de zangers in deze voorstelling en worden begeleid door de 100%NLBand. Zing mee, swing en geniet van een avond vol herkenning en dompel je onder in het beste wat de Nederlandse muziek te bieden heeft!


Producent : Peter Groot Kormelink Producties (o.a. Top 2000 Live)
Regie : Marc Forno
Met : Tommie Christiaan, Shirley Daisy Spoor en 100%NLBand
o.l.v. Bas Uijtdewilligen

za. 08-02-2025 | 20:00
Kaarten
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 29,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?