Murder On The Nile Staand Zonder Logo Fotograaf Willem Van Walderveen

Agatha Christie's Murder On The Nile

Try Out

Na het succes van 'The Mousetra' en 'Murder on the Orient Express', komt dit seizoen 'Murder on the Nile' naar de Nederlandse theaters. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? 

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt?

Bestel tickets
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 39,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?