Assepoester De Musical (4+)

van Hoorne Entertainment

Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment al vele jaren échte publiekstrekkers. In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Deze familiemusical voor jong en oud zit vol humor, betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums.

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Na afloop van de show kun je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens de meet & greet in de foyer.

Website(s) www.vanhoorne.com/assepoester
Overige informatie Goed om te weten! Ook bij familievoorstellingen moeten alle bezoekers in het bezit zijn van een entreekaartje (zowel volwassenen als kinderen (ook kindjes die nog op schoot zitten). We hanteren bij deze voorstellingen vaak één entreeprijs.

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?