Webde Efteling Musical Wolf En Heks (C) De Efteling (2)
Webde Efteling Musical Wolf En Heks (C) De Efteling (6)

De Efteling Musical (4+)

Een gi-ga-gantisch avontuur!

Vanuit het Sprookjesbos in de Efteling komen Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester, Draak en vele andere Sprookjesbosbewoners naar een theater bij jou in de buurt!

Groot, groter, het allergrootst!
Klein Duimpje is er helemaal klaar mee. Hij wil niet meer klein zijn maar groot! ‘Maar hoe wordt iemand groot?’, vraag Klein Duimpje zich af. Daar heeft Heks wel een sluw plannetje voor… ‘Kracht van groot, kracht van klein, laat het één andere het zijn!’. Hop! Ze tovert Klein Duimpje tien keer zo groot! Maar is groter zijn eigenlijk wel leuker? Zing en dans mee tijdens deze vrolijke, interactieve familie-musical en ontdek samen hoe het is om groot of klein te zijn!

De voorpret begint thuis!

Kleur alvast de Efteling kleurplaat voor de voorstelling! 

 

Overige informatie De leeftijd (4+) wordt aangegeven als indicatie, dit is geen vereiste bij toegang tot de zaal. Wel is het goed om te weten dat alle kinderen én ouders die de voorstelling bezoeken in het bezit moeten zijn van een kaartje, ook kinderen die op schoot zitten. Bij de meeste jeugdvoorstellingen hanteren we één toegangsprijs die geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?