SAMEN UIT LIGGEND JPG

De Gebroeders Timisela

Samen Uit

Henry en Joshua Timisela eindelijk samen terug op het podium!

Stel je voor, een koude winteravond - november 2014... Het debuut van de broers op het podium. Na een hartverwarmende voorstelling blijven Henry en Joshua Timisela achter, hun harten nog bonzend van de avond. Er zouden nog vele uitverkochte avonden volgen. Maar na dit succes nam hun verhaal een duistere wending. Een mysterieuze figuur, gehuld in een corduroy hoed, dook op en zette hun eens onbreekbare band onder druk met een duistere belofte.

Gedwongen tot een scheiding, volgde Joshua een solocarrière terwijl Henry zijn passie voor cultuur en geschiedenis achtervolgde. Nu, tien jaar later, herenigen de broers zich voor een nieuw hoofdstuk. "Samen Uit" markeert niet alleen hun terugkeer naar het podium, maar ook naar elkaar, om de belofte die hen ooit scheidde, eindelijk in te lossen.

In deze betoverende nieuwe voorstelling nemen Henry en Joshua je mee op een emotionele reis door hun verleden, met alle hoogte- en dieptepunten. "Samen Uit" is doordrenkt met humor, herkenning en de onmiskenbare broederlijke band.

 

za. 09-11-2024 | 20:00
Kaarten
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 26,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?