Ivy

& de rest

We zitten de hele tijd in groepen. Overal. Op ons werk, op verjaardagen, in de supermarkt, in de maatschappij, in de wereld. Vergeten we door al dat ‘ge-wij’ niet een beetje onze ‘ik’? Terwijl die ‘ik’ juist zo belangrijk is. Juist met onze ‘beste ik’ doen we het meest voor het ‘grote ons’. Ofzo. Hoe doe je dat eigenlijk, onderdeel zijn van iets? En wat als je individuele belangen recht tegenover die van de groep staan?

& de rest is een komische ode aan de individualiteit. Een humoristische muziektheatervoorstelling over groepsdrang, waarin hilarische, ongemakkelijke en herkenbare scènes worden afgewisseld met vierstemmige versies van bekende én minder bekende nummers. Denk aan The Beatles en Coldplay, maar ook aan Duncan Laurence en Stromae.

Kom lachen, wegdromen, wakker schrikken en genieten. Maar laat je vooral verrassen, door IVY.

IVY stond voorheen bekend als de 'Meisjes met de Wijsjes'. De delfts blauwe jurken met een uitsluitend Nederlandse repertoire hebben de meiden echter in geruild voor nummers die een flinke dosis stoerder zijn. 

" We zijn het nog steeds, maar net wat cooler laat maar zeggen. In nog sexiere outfits, nieuwe arrangementen, die ook in andere talen mogen én onder een nieuwe naam." - IVY 

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?