Esther Van Der Voort Mama Is Boos (Foto Joyce Djo)

Mama is Boos

Esther van der Voort

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties en af en toe wordt het Esther even teveel. Berg je dan maar, want mama is boos!

Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.
Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Biografie Esther van der Voort:
Esther van der Voort gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s.
Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoor- zitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken! Anders wordt mama boos.

Website(s) www.esthervandervoort.com
za. 10-02-2024 | 20:15
Kaarten
Locatie

Kleine Zaal

Prijzen
Kleine Zaal-kaart € 0,00
Normaal € 19,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?