Valentijnsevent Online (1)

Mr. Allegaartjes Valentijnsfeestje!

Dineren in het Schaffelaartheater!

🌟 Ervaar de magie van liefde bij Mr. Allegaartjes Valentijnsfeestje! 🌟

Stap binnen in een betoverende wereld van romantiek en plezier op het meest sprankelende Valentijnsfeestje van het jaar, gehost door niemand minder dan Mr. Allegaartje! Op deze betoverende avond nodigen we je uit om de liefde en vriendschap te vieren in stijl.

🎤 Live Artiesten:

Laat je hart verwarmen door de betoverende klanken van onze live artiesten. Laat je meevoeren door de muziek en deel speciale momenten.

🎶 DJ's & Dansvloer:

Als de avond vordert, transformeert Mr. Allegaartjes Valentijnsfeestje in een heus feest! Onze getalenteerde DJ's draaien de leukste hits die je naar de dansvloer lokken. Laat je meevoeren door de ritmes, omarm je geliefde en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

🎟️ Tickets nu beschikbaar - Beperkt aantal plaatsen!

Wees er snel bij en reserveer je plek voor deze onvergetelijke avond vol romantiek. Mr. Allegaartje verwelkomt je met open armen op het leukste Valentijnsfeestje van Nederland! 

Het bijbehorende diner is uitverkocht. Je kunt natuurlijk nog wel een toegangsticket boeken zodat je kunt genieten van de verschillende artiesten.

Overige informatie Goed om te weten! Voor dit evenement koop je een los toegangsticket voor 9,50, hier kan je het diner bij boeken. Na dat je hebt gereserveerd krijg je een e-mail met verdere informatie over het diner en de avond. Vanaf 18.00 uur staat er een tafel voor je klaar. Het diner zal beginnen om 18.30 uur. Dit evenement valt niet binnen onze algemene annuleringsvoorwaarden. Kan je er onverwachts niet bij zijn? Neem dan contact met ons op via events@schaffelaartheater.nl of bel naar 0342 - 842848.

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?