Naturally 7

Get Up Stand Up

[5 okt] De Nederlandse tournee van Naturally 7 gaat dit seizoen niet door. Kaarthouders hebben we hierover persoonlijk geïnformeerd. 

Overal waar de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 verschijnt, worden harten veroverd! Zij overtuigen het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat! Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren!

Tegenwoordig hebben ze bekende fans zoals Michael Bublé (voorprogramma tijdens drie wereldtournees), Coldpay (het nummer Fix you staat op het repertoire), Quincy Jones (die ze "de beste a-capellaband noemde"), Herbie Hancock (luister naar hun H. Hancock-medley). Het repertoire van Naturally 7 is een mix van eigen composities en coverversies. In 2019 vierden ze hun 20e verjaardag. Dit werd gevierd met nieuwe releases en remixes van beroemde hits (zoals "Wall of Sound"). Ze namen deel aan het nieuwe tv-format van CBS "The World's Best". En natuurlijk: ze toeren over de hele wereld!

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?