Peppa Pig Live! (2+)

Schoolreisje naar het strand

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Wegens groot succes komen het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes opnieuw naar het theater. Maak je klaar voor een vrolijk avontuur vol meezingliedjes, meedoedansjes en varkentjeshumor

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten!

Klap gezellig mee Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen muziekklapper. Na afloop van de show komt Peppa natuurlijk ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Overige informatie Ook bij kindervoorstellingen moet iedereen bij de ingang een kaartje kunnen laten zien, ook de allerkleinsten. We hanteren één kaartprijs voor zowel volwassenen als kinderen.
zo. 02-10-2022 | 13:30
Kaarten
Locatie

Koninklijke BDU-Zaal

Prijzen
Normaal € 20,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?