Pink Floyd Project

Wish You Were Here

Een ode aan de live show van Pink Floyd uit 1975 gebaseerd op de albums 'Wish You Were Here’ en ‘The Dark Side Of The Moon’

Een spectaculaire reis terug in de tijd, waarbij Pink Floyd Project dezelfde setlijst speelt zoals Pink Floyd dat 50 jaar geleden zelf deed. Voor de pauze staat het theaterconcert in het teken van het album ‘Wish You Were Here’; na de pauze staat ‘The Dark Side of the Moon’ centraal, inclusief klassieke Floyd-songs als ‘Time’, ‘The Great Gig in the Sky’, ‘Us and Them’ en natuurlijk ‘Money’.

Pink Floyd Project brengt de onbetwistbare sound, look & feel van de tijdloze muziek van een van de meest invloedrijke bands aller tijden, wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel en gespeeld door een Nederlandse tributeband van de buitencategorie. Daarvoor werkt de groep opnieuw samen met regisseur Aike Dirkzwager en muziekjournalist / Pink Floyd-biograaf Wouter Bessels.

Verplichte kost voor Floyd-fans en de uitgelezen kans voor doorsnee muziekliefhebbers om nader kennis te maken met de tijdloze muziek van deze legendarische Engelse band.

do. 27-02-2025 | 20:00
Kaarten
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 39,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?