Rapunzel De Musical Liggend Fotograaf Nick Van Ormondt (8)
001 Rapunzel De Musical 2324 Wim Lanser
008 Rapunzel De Musical 2324 Wim Lanser

Rapunzel de Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

In deze voorstelling komt het welbekende verhaal over het meisje met haar prachtige lange haren tot leven. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groot decor en natuurlijk een flinke dosis humor, maakt Van Hoorne Entertainment ook van ‘Rapunzel’ weer een glansrijke familiemusical.

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

 

Rapunzel in zak of onder de boom? 

Met deze waardebon wordt het nog leuker om een herinnering cadeau te geven! Koop je tickets via onze website, print de waardebon uit en maak er een mooi cadeau van. 

Goed om te weten: alleen de tickets geven toegang tot de voorstelling. 

Overige informatie Goed om te weten! Ook bij familievoorstellingen moeten alle bezoekers in het bezit zijn van een entreekaartje (zowel volwassenen als kinderen (ook kindjes die nog op schoot zitten). We hanteren bij deze voorstellingen vaak één entreeprijs.
za. 11-05-2024 | 13:30
Kaarten
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 25,00

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?