Rayklaassens

Ray Klaassens

Groeipijn

Inspiratietheater

Ray Klaassens, voormalig officier binnen de Nederlandse Special Forces en hoofdinstructeur in het televisieprogramma 'Kamp van Koningsbrugge' deelt op een kwetsbare manier zijn Groeipijn in het gelijknamige inspiratietheater. Een twee uur durende prikkelende theateravond over het traject dat Ray zelf heeft afgelegd: een verhaal over moeite doen en zelfreflectie.

Ray neemt je mee naar een aantal sterk vormende momenten op de Koninklijke Militaire Academie en bij het Korps Commandotroepen. Ook vertelt hij over vaardigheden die je nodig hebt als inlichtingenofficier en ondernemer, die je vooral niet leert bij de Special Forces.

Ray deelt een aantal intieme, verdrietige en eenzame momenten waarin hij voor keuzes stond die zijn leven zouden bepalen. Een verhaal voor iedereen, want "Als ik het kan, kun jij het zeker!", aldus Ray.

Toeschouwers worden geïnspireerd de daad voor eens en voor altijd bij het woord te voegen. Ray deelt inzichten over het spanningsveld tussen aanpassingsvermogen en volharding, maar leert de toeschouwer tegelijk dat het zinloos is om je druk te maken over dat waar je geen invloed op hebt. Bovendien legt Ray in niet mis te verstane woorden uit dat er een direct verband is tussen de resultaten die je boekt en de inspanning die je ervoor geleverd hebt.

Met: Ray Klaassens, Onno van Boven, Daniëlle van Berkom, Joep Thijssens, Sophie van Zijl en Noi Pakon.

Aanmelden voor de masterclass of VIP-tickets kan via de website van Ray Klaasens. https://rayklaassens.com/theater-shows

 

Eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan! Bij dit programma bieden we om 18.30 uur een heerlijk buffet aan. Klik HIER voor meer info en/of om hiervoor te reserveren.

Overige informatie Deze voorstelling heeft een pauze. Een pauzedrankje is inbegrepen. Verwachte eindtijd: 21.55 uur.

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?