Renévanmeurs Noodzakelijkkwaad (C) Kevin Orduña Scala Photography Header

René van Meurs

Noodzakelijk kwaad

Uitverkocht, wachtlijst opent 24 januari: 10.00 uur

Wat doe je als je eindelijk alles voor elkaar hebt? Lekker van genieten, toch? Een duik nemen, koppie onder, in je eigen geluk! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loeren er kapers op de kust. En dan voelt het alsof je, koste wat kost, dat heerlijke leven moet beschermen.

René zit op de piek van zijn geluk, het lijkt hem te komen aanwaaien. Maar vraag hem hoe het écht met ‘m gaat en je zult geen eenduidig antwoord krijgen. Wel een goed doordacht en hilarisch antwoord natuurlijk.

In zijn nieuwe voorstelling neemt René het leven weer eens goed onder de loep en doet hij eerlijk een boekje open. Over zijn vrijheid-blijheid, maar ook over de keerzijde van het altijd-vrolijke-oranje-mannetje.

Met zijn vorige voorstelling won hij de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma. René is ‘eerlijk, liefdevol en grappig’, aldus de Volkskrant en ‘ontwapenend, ontroerend en oprecht’, volgens het Algemeen Dagblad. Benieuwd welke bijvoeglijke naamwoorden hij daar nog aan toe gaat voegen? Kom kijken.

 

Foto: Kevin Orduña Scala Photography

do. 06-02-2025 | 20:00
Uitverkocht
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 23,00

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?