Schaffelaartheater011 Drukversie Bewerkt

Beleef de mooiste theatermomenten

Lees hier meer over je theaterbezoek

Bezoekersinfo

Openingstijden Theaterkassa 

De theaterkassa is open en telefonisch bereikbaar op vrijdagmiddag tussen 14.30 en 17.30 uur én een uur voor aanvang van een voorstelling. Telefoon: 0342 - 842 848. 

 

Telefonische bereikbaarheid overige afdelingen

Overige afdelingen zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur én op vrijdagmiddag tussen 14.30 en 17.30 uur.

 

Kaarten ruilen of retourneren

Tot 24 uur voor de voorstelling kun je je kaarten ruilen voor een tegoedbon of voor plaatsbewijzen voor een andere voorstelling. Per geruilde kaart berekenen wij € 5,- administratiekosten. Ben je Vriend van Jan? Dan is ruilen tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling gratis. Kaarten retourneren kan door een account aan te maken in de 'Mijn Omgeving' of een mail te sturen naar kassa@schaffelaartheater.nl

Als je op deze site bent ingelogd kun je ook kaarten ruilen of retourneren. Je kunt HIER een account aanmaken.

 

Garderobe en (pauze)drankje

Bij het merendeel van de voorstellingen is een (pauze)drankje bij de kaartprijs inbegrepen. Vanwege het risico op valpartijen bij een plotselinge ontruiming, is het niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. De (vrije) garderobe vind je bij de entree van het theater.

 

Cashless

In ons theater kun je bij onze horecakassa's (alleen) afrekenen met de pin. Je hoeft niet meer met muntjes te betalen. Muntjes zijn t/m 16 september 2022 nog te gebruiken in ons theater. 

 

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kun je je op een wachtlijst laten plaatsen. Als er kaarten geretourneerd worden, nemen wij contact met je op.

 

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij de kassa van het Schaffelaartheater. Voor meer informatie verwijzen wij je naar: www.podiumcadeaukaart.nl.

 

Verloren of vergeten entreebewijzen

Ben je je kaartjes kwijt of vergeten? Geen probleem! Alle kaarten reserveren wij op naam. Je kunt dan ook altijd kopiekaarten afhalen bij de kassa van ons theater voorafgaand aan de voorstelling. Ben je je bevestigingsmail kwijt? Check dan ook je 'ongewenste item' box. Nog steeds niet gevonden? Mail naar kassa@schaffelaartheater.nl dan mailen we je kaarten nog een keer naar je toe!

 

Stoelverhogers

Wij hebben een (beperkt) aantal stoelverhogers die bij kindershows meegenomen kunnen worden de zaal in. Je kunt van tevoren geen verhoger reserveren. 

 

Gehoorversterking

Bij ons theater kun je gebruik maken van onze gehoorversterking. Dit kun je ophalen voorafgaand aan de voorstelling bij onze theaterkassa. Het is niet mogelijk om de versterking voorafgaand aan de voorstelling te reserveren.

 

Hulphonden

Hulphonden zijn welkom in ons theater. Hiervoor is een beperkt aantal plekken geschikt. Wil je een hulphond meenemen? Neem dan contact op met onze theaterkassa via kassa@schaffelaartheater.nl

 

Rolstoelplekken / Slecht ter been

Bezoekers die gebruik maken van een rolstoelplek óf slecht ter been zijn, vragen we om rechtstreeks bij onze theaterkassa te reserveren. Dit kan zowel telefonisch als per mail kassa@schaffelaartheater.nl. Wij overleggen dan samen met je wat voor jou de beste plek in onze theaterzaal is.

 

Algemene bezoekersvoorwaarden en Privacyverklaring

In het Schaffelaartheater gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties. Deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam en kun je HIER bekijken. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de persoonsgegevens die je aan ons versterkt. Lees HIER

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?