Deneehoorn 4X3

NEEHoorn (7+)

De brutaalste musical van het jaar: NEE! – WELLES! – KUS m’n KONT – WAT?

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING.

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn, de WATbeer, de KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses

De NEEhoorn is een ondeugende musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis.

 

Overige informatie De leeftijd (7+) wordt aangegeven als indicatie, dit is geen vereiste bij toegang tot de zaal. Wel is het goed om te weten dat alle kinderen én ouders die de voorstelling bezoeken in het bezit moeten zijn van een kaartje. Bij de meeste jeugdvoorstellingen hanteren we één toegangsprijs die geldt voor zowel volwassenen als kinderen.
za. 17-05-2025 | 19:00
Kaarten
Locatie

BDUmedia Grote Zaal

Prijzen
Normaal € 24,00

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?