Algemene Voorwaarden, Verzend- en Retourbeleid

 

Algemene bezoekersvoorwaarden en Privacyverklaring

In het Schaffelaartheater gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties. Deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam en kun je HIER bekijken.

 

Privacyverklaring

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de persoonsgegevens die je aan ons versterkt. Zie HIER onze privacyverklaring.

 

Verzend- en leveringsbeleid

Na afronding van je online bestelling ontvang je direct je e-tickets in uw mailbox. Ook zijn deze in te zien in de 'Mijn Theateromgeving'. Heb je de kaartjes niet ontvangen en kun je deze niet vinden in je 'ongewenste itembox'? Mail dan naar onze theaterkassa via kassa@schaffelaartheater.nl, dan sturen we je de tickets opnieuw toe.

Als je kaartjes bestelt via de mail of telefonisch sturen we je een e-mail met daarin een betaallink. Zodra je de betaling (dit kan via Ideal) hebt voldaan, ontvang je meteen je e-tickets in je mailbox. Soms lukt het niet om via Ideal te betalen. Dan maken we graag een andere afspraak met je (zo kun je het bedrag naar ons overmaken en/of de kaartjes afrekenen aan de kassa).

 

Retourbeleid

Tot 24 uur voor de voorstelling kun je je kaarten ruilen voor een tegoedbon of voor plaatsbewijzen voor een andere voorstelling. Per geruilde kaart berekenen wij € 5,- administratiekosten. Ben je Vriend van Jan? Dan is ruilen tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling gratis. Kaarten retourneren kan door een account aan te maken in de 'Mijn Omgeving' of een mail te sturen naar kassa@schaffelaartheater.nl

Als je op deze site bent ingelogd kun je ook kaarten ruilen of retourneren. Je kunt HIER een account aanmaken.

 

Contactgegevens

Heb je hierover vragen? Bel of mail dan gerust naar kassa@schaffelaartheater.nl of contact@schaffelaartheater.nl

 

Officiële gegevens

De officiële naamgeving van onze organisatie is:

Schaffelaar Theater B.V. 

KvK 08166054

BTW 818685049B01

Rabobank NL29 RABO 0117 0542 83

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?