Charl zingt Shaffy

Singer-songwriter Charl Delemarre, bekroond met verschillende prijzen, waaronder de ‘Grote Prijs van Nederland’, staat bekend om zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Naast het vertolken van zijn eigen nummers, brengt hij een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy.


Ramses Shaffy behoeft voor velen geen nadere introductie; zijn iconische nummers zoals ‘Laat Me’, ‘Sammy’ en ‘Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk En Bewonder’ zijn in het collectieve geheugen gegrift. In 2009 gaf Ramses zijn laatste openbare optreden in Rotterdam. Korte tijd later overleed hij op 76-jarige leeftijd. Charl Delemarre is vastbesloten het repertoire van Ramses niet in de vergetelheid te laten raken en geeft op bijzondere wijze invulling aan Shaffy’s werk. Hij weeft verhalen over het leven van Shaffy en zijn eigen ervaringen naadloos door Ramses’ muziek, waarbij hij ook een paar eigen liederen ten gehore brengt.

Je kan Charl kennen van ‘Zonder Jou’, ‘Lichtelijk Verlicht’ en ‘Leef’. Hij trad verscheidene keren op bij ‘De Wereld Draait Door’ en toerde met artiesten, als De Dijk en Guus Meeuwis. Zijn laatst uitgebrachte album heet ‘Paradijs’. Samen met een band van graag geziene gasten uit de muziekindustrie zorgt Charl voor een onvergetelijke avond.

vr. 28-03-2025 | 20:15
Kaarten
Locatie

Kleine Zaal

Prijzen
Kleine Zaal-kaart € 0,00
Normaal € 23,50

Altijd op de hoogte van het laatste theaternieuws?